Over ons

Maak kennis met Antonia Advocatuur & Mediation, een ondernemend advocatenkantoor uit Deventer. 

Antonia Advocaten Over Ons

Antonia Advocatuur & Mediation

Hét niche arbeidsrechtkantoor in de stedendriehoek. Ons specialisme is arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Met ruim 23 jaar ervaring en gevolgde (specialisatie-)opleidingen zijn wij het meest toonaangevende kantoor op het gebied van het arbeidsrecht in de regio.

Visie

Onze visie is dat uw belangen het beste behartigd worden door een hoge mate van specialistische kennis van het arbeidsrecht, gecombineerd met korte lijnen en persoonlijk contact. Daar staat Antonia voor.

En onze aanpak?

Die kenmerkt zich door toewijding, transparantie, voortvarendheid en persoonlijk contact. Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers. Dat is een bewuste keuze. In de eerste plaats omdat we dat graag doen (als het maar arbeidsrecht is, vinden wij het goed!). Bovendien is het nuttig om beide belangen scherp voor ogen te hebben, het verdiept onze kennis.

Antonia heeft een eigen stijl in de advocatuur ontwikkeld

Wij werken uitsluitend met advocaten die ook ondernemer zijn. En wij passen als advocaat onze kennis van mediation in elke zaak toe: resultaatgericht en met oog voor alle betrokken belangen. Daarmee bereiken we een toekomstbestendige oplossing. En als er geprocedeerd moet worden, doen wij dat met passie en bevlogenheid.

Antonia lost een probleem snel en naar tevredenheid op, zodat de blik weer vooruit kan. We gaan voor het maximale resultaat. Onze diepgaande kennis van het arbeidsrecht helpt om kwesties snel, adequaat en op prettige wijze te behandelen. Als advocaat maar ook als mediator. Wij begrijpen uw vraag, gaan voortvarend te werk en zetten onze deskundigheid effectief in. En dit alles doen we met de persoonlijke touch van een kleinschalig kantoor.

Wilt u meer weten over onze visie en aanpak? Of heeft u een juridische vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis met u!

Icon Mediation Pjfpaiugv1qblnettuahpxrzzi2s4tiho63r5qm43o

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een arbeidsrechtelijke kwestie?

Neem dan gerust contact op met 
Antonia Advocatuur & Mediation.
Bel 0570 61 91 55 of vul het contactformulier in.

Wat zeggen onze cliënten over Antonia

"Ik heb de dienstverlening ervaren als prettig, compleet en adequaat. Ik heb het gevoel gehad dat er echt gezocht is naar mijn vragen en knelpunten en dat daar gerichte en passende antwoorden bij zijn gezocht."
“Als werkgever is het prettig om in een vertrouwde onafhankelijke omgeving periodiek je organisatieontwikkelingen te spiegelen aan een deskundige op het gebied van het arbeidsrecht. Marion is, los van haar deskundigheid, voor ons een bewuste keus aangezien bij haar een casus een naam heeft en geen nummer. Want arbeidsrecht gaat over mensen.”
“Jullie zijn een fantastisch advocatenkantoor en iedereen die ik spreek wordt hiervan op de hoogte gebracht. Hartelijk dank voor de professionele aanpak en vriendelijkheid. Ik ben jullie zeer dankbaar!”
"Voortvarend, alert, betrokken, creatief en met het nodige geduld. Op grond van mijn ervaring met Antonia denk ik 'mijn' advocatenkantoor gevonden te hebben."
"Een ontslagprocedure is voor alle partijen, werknemer en werkgever, een belastend traject in vele opzichten. Marion Bökkerink en haar collega's hebben ons in het hele traject van goed advies voorzien met een duidelijk oog voor de menselijke kant van de zaak. Doortastend optreden zorgde voor snelle en correcte afhandeling van zaken, waardoor onze blik weer geheel op de toekomst kon worden gericht!"
"Ik heb Antonia Advocaten ervaren als professionals, die zowel de persoonlijke als zakelijke kant voor en van de cliënt ter harte neemt. Er wordt door Antonia Advocaten voldoende ruimte geboden voor eigen inbreng en met respect behandeld. Enkele woorden die wat mij betreft de ervaren dienstverlening weergeven zijn: flexibel, transparant, respect, to the point, zorgvuldig."
"Als je een mediator nodig hebt, dan zit je in een zeer onplezierige situatie. Dan is het fijn om iemand te treffen die zonder oordeel naar je luistert, samenvat en de kern weet te pakken. Marion is integer, transparant en duidelijk in haar communicatie. Ze heeft oog voor de mens achter het conflict en de betekenis die zo iets ingrijpends heeft voor de betrokkenen. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat ik weer verder kan."
Scroll naar top