Vragen

Vragen 1

Hoe lang zijn we al actief in de advocatuur?

Mw. Mr. M.P. (Marion) Bökkerink-de Koning is sinds 2001 advocaat. Daarvoor werkte zij als juriste bij het Bureau Rechtshulp. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeids- en ambtenarenrecht en het daaraan verwante socialezekerheidsrecht. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende kantoren in onder meer Utrecht en Amsterdam heeft zij op 1 mei 2008 haar eigen advocatenkantoor opgericht. Kijk hier voor meer informatie.

Is Antonia een groot kantoor?

Nee. Antonia is bewust een kleinschalig kantoor. Ervaring bij verschillende grotere advocatenkantoren heeft geleerd dat het bij zulke kantoren moeilijk is om betrokkenheid te behouden bij alle cliënten en hun zaken. Die betrokkenheid is wat Antonia juist wel wil behouden. Bij Antonia houden we van korte lijnen en persoonlijk contact.
Kleinschalig betekent echter niet dat we beperkt zijn in onze dienstverlening. Naast onze specialisaties beschikken we over een uitgebreid netwerk van (juridisch) specialisten, zoals fiscalisten, loopbaanbegeleiders en pensioenadviseurs. Daarmee kunnen we uw zaak in al zijn facetten tot een goed einde brengen.

Voor welke klanten werken we?

Antonia werkt hoofdzakelijk voor particulieren en ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Ons kantoor staat open voor cliënten uit heel Nederland. In overleg bestaat de mogelijkheid om op een door u gewenste locatie af te spreken.

Wat is ons specialisme?

Voor meer informatie over onze specialisaties zie Rechtsgebieden.

Met welke vragen kan ik bij Antonia Advocatuur & Mediation terecht?

U kunt bij Antonia terecht met elke vraag op juridisch gebied. Als uw vraag buiten ons werkgebied valt, kunnen we u verwijzen naar een specialist op dat betreffende gebied. We beschikken daarvoor over een uitgebreid netwerk van advocaat-specialisten, op gebied van onder meer ondernemingsrecht, IT/ICT recht, letselschade, personen- en familierecht, strafrecht en hippisch recht.

Hoe zit het met de kosten?

Het uurtarief is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het belang en de aard van de zaak, de spoedeisendheid van zaak, de mate waarin specialistische kennis is vereist en de draagkracht van de cliënt. Bij het intakegesprek wordt uitgebreid gesproken over de kostenfactor van uw zaak. Ook wordt gekeken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. De afspraken die worden gemaakt, vindt u terug in de opdrachtbevestiging die wij u toesturen. Op deze manier is voor beide partijen helder wat de financiële afspraken zijn. Zie voor meer informatie Tarieven.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op 0570-619155. U kunt ons te allen tijde een e-mail sturen via het contactformulier.

Waar zijn we gevestigd?

Antonia is gevestigd in hartje Deventer. U kunt dichtbij parkeren. Kijk voor een kaart van de locatie en de routebeschrijving bij contact.

Icon Mediation Pjfpaiugv1qblnettuahpxrzzi2s4tiho63r5qm43o

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een arbeidsrechtelijke kwestie?

Neem dan gerust contact op met 
Antonia Advocatuur & Mediation.
Bel 0570 61 91 55 of vul het contactformulier in.

Wat zeggen onze cliënten over Antonia

"Ik heb de dienstverlening ervaren als prettig, compleet en adequaat. Ik heb het gevoel gehad dat er echt gezocht is naar mijn vragen en knelpunten en dat daar gerichte en passende antwoorden bij zijn gezocht."
“Als werkgever is het prettig om in een vertrouwde onafhankelijke omgeving periodiek je organisatieontwikkelingen te spiegelen aan een deskundige op het gebied van het arbeidsrecht. Marion is, los van haar deskundigheid, voor ons een bewuste keus aangezien bij haar een casus een naam heeft en geen nummer. Want arbeidsrecht gaat over mensen.”
“Jullie zijn een fantastisch advocatenkantoor en iedereen die ik spreek wordt hiervan op de hoogte gebracht. Hartelijk dank voor de professionele aanpak en vriendelijkheid. Ik ben jullie zeer dankbaar!”
"Voortvarend, alert, betrokken, creatief en met het nodige geduld. Op grond van mijn ervaring met Antonia denk ik 'mijn' advocatenkantoor gevonden te hebben."
"Een ontslagprocedure is voor alle partijen, werknemer en werkgever, een belastend traject in vele opzichten. Marion Bökkerink en haar collega's hebben ons in het hele traject van goed advies voorzien met een duidelijk oog voor de menselijke kant van de zaak. Doortastend optreden zorgde voor snelle en correcte afhandeling van zaken, waardoor onze blik weer geheel op de toekomst kon worden gericht!"
"Ik heb Antonia Advocaten ervaren als professionals, die zowel de persoonlijke als zakelijke kant voor en van de cliënt ter harte neemt. Er wordt door Antonia Advocaten voldoende ruimte geboden voor eigen inbreng en met respect behandeld. Enkele woorden die wat mij betreft de ervaren dienstverlening weergeven zijn: flexibel, transparant, respect, to the point, zorgvuldig."
"Als je een mediator nodig hebt, dan zit je in een zeer onplezierige situatie. Dan is het fijn om iemand te treffen die zonder oordeel naar je luistert, samenvat en de kern weet te pakken. Marion is integer, transparant en duidelijk in haar communicatie. Ze heeft oog voor de mens achter het conflict en de betekenis die zo iets ingrijpends heeft voor de betrokkenen. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat ik weer verder kan."
Scroll naar top