Corona “The aftermath”

17 november 2021

Zo langzamerhand gaat alles weer terug naar (het nieuwe?) normaal. Vrijwel alle coronamaatregelen zijn opgeheven. Wat onwennig keren we weer terug naar de werkvloer, gaan we zonder mondkapje een winkel binnen, en vragen we ons af of we nu weer een hand kunnen geven, of toch nog maar even de elleboog.

Tijd om de blik binnen de onderneming weer vooruit te richten. Maar ook tijd om na te denken over vraagstukken die we als werkgever niet eerder aan de orde hebben gehad: Wil ik dat mijn werknemers (gedeeltelijk) thuis blijven werken? En de keerzijde daarvan: wat doe ik met werknemers die (gedeeltelijk) thuis willen blijven werken? Hoe ga ik om met werknemers die zich niet laten vaccineren? En mag ik een werknemer vragen of hij/zij gevaccineerd is?

Lees hier de volledige column.

Scroll naar top